Read more about the article Vaga Analista Administrativo – RJ
Pavel Oferty pracy - otwarty scenariusz

Wakat na stanowisku analityka administracyjnego – RJ

Stanowisko analityka administracyjnego - RJ - Przyjmowanie osób ubiegających się o wizę i imigrację, udzielanie informacji zgodnie z każdym żądaniem. Obsługa klienta osobiście lub za pośrednictwem poczty elektronicznej, telefonu. Przyjmowanie wniosków wizowych i zezwoleń, weryfikacja dokumentacji zgodnie ze standardem wymaganym przez Misję. W razie potrzeby prowadź kalendarze projektów i raporty operacyjne. Wstępne wnioski otrzymane zgodnie z wymogami odpowiedniego Konsulatu. Identyfikuj i poprawiaj nieprawidłowe lub niekompletne informacje otrzymane od osób ubiegających się o wizę, zapewniając dokładność danych zawartych we wniosku wizowym, pomagając administratorowi w jego rutynowych czynnościach i kontrolując organizację akt, zarządzanie informacjami, przegląd dokumentów i inne działania. Doskonała znajomość wszelkich informacji związanych z obowiązującymi przepisami oraz kosztami wiz i wniosków imigracyjnych.

Czytaj dalejWakat na stanowisku analityka administracyjnego – RJ