Read more about the article Vaga Engenheiro – RJ
Pavel Oferty pracy - otwarty scenariusz

Oferta pracy inżyniera – RJ

Praca inżyniera - RJ - Analiza, tworzenie i rejestracja lokalizacji instalacji; Analiza i rejestracja sprzętu; Analiza rejestracji karty technicznej; Analiza rejestracji na liście technicznej; Tworzenie i opracowywanie strategii Planów Utrzymania Ruchu; Zarządzanie i przygotowywanie list zadań; Regulacja wydajności wykonania; Monitorowanie, analiza, przetwarzanie i planowanie notatek i zleceń serwisowych; Raporty wskaźników konserwacji; Analiza i monitorowanie oczekujących zleceń; Staranność oczekujących materiałów; Dbałość o zaległe kontrakty; Wyrównanie wymagań i zasobów z planów konserwacji; Analiza i zarządzanie zapasami lokalnymi; Monitorowanie i analiza Jakości dokumentacji utrzymaniowej; automatyzacja procesów; Analiza, przygotowanie i definicja strategii zapotrzebowania materiałowego na zapasy; Analiza i monitorowanie zaleceń inspekcji; Analiza i regulacja parametrów SAP; Zarządzanie parametrami; Zarządzanie aktywami; Zarządzanie obciążeniem i zasoby planu konserwacji; Zarządzanie zaległościami w usługach utrzymania ruchu

Czytaj dalejOferta pracy inżyniera – RJ
Read more about the article Vaga Engenheiro – RJ